Valga linnapargi laululava vallutavad nädalavahetusel Serebro kaunitarid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Serebro

Juba sel laupäeval, 30. juulil, hõivavad Valga linnapargi lava slaavitarid ansamblist Serebro. Tegu on kolmeliikmelise naistebändiga, kuhu kuuluvad Olga Seryabkina, kes on ka enamuse laulude sõnade autor, ning Polina Favorskaya ja Katya Kischuk. Serebro on tuntud sensuaalse esinemisviisi poolest, mis toob nende kontsertidele arvukalt fänne, ja nad laulavad nii vene kui inglise keeles.

Serebro on üks tuntumaid Vene uue põlvkonna tantsumuusika artistide kollektiive, kes alustasid tegevust 2006. aastal. Suurema tuntuse saavutasid aastal 2007, kui nad esindasid Venemaad Eurovisioonil Helsingis ja saavutasid kolmanda koha Serbia ja Ukraina järel lauluga "Song #1". Möödunud aasta sügisel andsid neiud Tallinnas kaks väljamüüdud kontserti, seekordne esinemine Valgas on esmakordne Lõuna-Eestis.

Serebro on võitnud hulgaliselt erinevaid muusikaauhindu, sealhulgas MTV auhinnad "Parim uustulnuk" ja "Parim Vene artist".

Valga linnapargis toimuval kontserdil esinevad lisaks Serebrole soojendajatena 3 Live Project Lätist – tegemist on Läti nr 1 DJ Ex Da Bassi live projektiga, kus löövad kaasa ka erinevad pillimehed ning muusika sünnib kohapeal diskorite ja muusikute koostöös. Lisaks astuvad üles Eesti lauljatar Renate ning ansambel MayDay/МейДей, kes on vanim Eestis tegutsev ja venekeelset muusikat pakkuv ansambel. Parimat tantsumuusikat pakub nii enne kui peale artiste DJ Lenny LaVida!

Piletihinnad kontserdile hakkavad 15 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles