Varjupaigast saab kaaslaseks nii kassi, koera kui ka merisea

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga kodutute loomade varjupaigas on hulk kasse ja koeri, kes loodavad suure õhinaga peagi endale uue kodu saada. Praegu on aga peale nende kodu ootel ka kaks merisiga.

Ilmselt leiaks iga loomaarmastaja varjupaigast endale toreda kaaslase, kelle eest hoolt kanda. Valga varjupaigas igatsevad hooliva pererahva hoole alla saada merisead Hiiru ja Virr. Hiiru on sõbralik loom, kes naudib kõrva tagant sügamist. Virr oskab kenasti laulda, kui on toitu loota. Mõlemad merisead vajavad aga eraldi kodu, kuna nende omavaheline läbisaamine ei ole kiita.

Kutsikas Lumi vajab praegu hoiukodu. Umbes seitsme kuu vanusel sõbralikul kutsul on viga saanud esikäpp ning ta vajab hoiukodu käpa paranemiseni. Võimalik, et vaja on ka operatsiooni. Lumi saanud parasiiditõrje.

Varjupaigas on hulk kassipoegi, kelle vahel valida. Uut kodu ootavad valged, hallikirjud, triibulised ja musta värvi kiisupojad. Kõik nad on saanud parasiiditõrje, vaktsineeritud, kiibistatud ja passiga.

Sõbralik emane õnnekass Lucky otsib samuti uut kodu. Iseloomult pailembene sülekass leiti varjupaiga värava tagant pappkastist. Kiisu välimuses on veidi pärsia kassi jooni. Lucky on kiibistatud ja steriliseeritud. 

Pererahva ootel on ka hea kassiema Mona, kes sooviks uut kodu nii oma poegadele kui ka iseendale. Mona leiti koos poegadega Tambre suvilarajoonist. Nii Mona kui tema pisipere on saanud parasiidtõrje ning kiibistatud. Varsti kassipere vaktsineeritakse ja Mona steriliseeritakse.

Triibuline rahuliku loomuga hiirekuningas Ants igatseb samuti uut kodu. Ants on hea suhtleja inimestega ja saab läbi ka teiste kassidega. Ants on vaktisineeritud, kiibistatud ja kastreeritud. Paku uut kodu triibulisele kassile juulikuus ja saad koos kassiga kingituseks kandekasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles