Kadunud Tarmo võttis ise häirekeskusega ühendust

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Tarmo
Kadunud Tarmo Foto: Lõuna prefektuur

Kolmapäeval palus politsei abi, et selgitada välja Võrumaal Lasva vallas kodust lahkunud 38aastase Tarmo asukoht. Mees võttis aga otsimisteadet nähes ise häirekeskusega ühendust ja selgus, et tema elu ohus ei olnud.

Võru politseijaoskonna piirkonnavanem Dmitri Kulaga ütles, et viimane teadaolev jälg mehest pärineb 25. juulist, kui Tarmo saatis tööandjale lühisõnumi tööle hilinemise kohta. «Tööle ta ei jõudnud, ka koju ei naasnud. Kuna sõnumi saatmisest seniajani on ka tema mobiiltelefon välja lülitatud, puudub kahjuks võimalus positsioneerimise abil lisainfot saada,» kirjeldas Kulaga. Pärast 25. juulit ei ole mees kasutanud ka oma suhtluskanaleid internetis.

Teada on, et Tarmo lahkus esmaspäeval Lasva vallas Listaku külas kodust tumepunast värvi Volvo S40ga, mille registreerimisnumber on 424TJN. Tol hetkel andis Tarmole tõenäoliselt kaaluka tõuke kodust lahkumiseks tüli lähedasega. Seni Tarmo kadumise kohta kogutud teavet kogumina hinnates on politseil alust arvata, et mehe elu võib olla ohus.

Politsei otsib tunnistajaid, kelle ütlustest selgineks, millises suunas võis mees kodust lahkudes sõita. Politseipatrullidele on edastatud info mehe kirjeldusega. Lisaks otsivad korrakaitsjad aktiivselt ka mehe sõidukit, mille leidmine võiks anda selgitust juhtunule.

Tarmo on ligikaudu 180 cm pikk, kõhna kehaehituse ja pikemate heledate juustega. Erinevalt fotol nähtavast mehel praegu habet ega vuntse ei ole. Kodust lahkudes kandis Tarmo seljas helerohelist tuulepluusi, jalas tumedaid teksaseid ning musta värvi Nike`i spordijalatseid.

Kõigil, kes on kirjeldatud meest või sõidukit pärast 25. juulit näinud või kellel on Tarmost muud teavet, palub politsei sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Mees võttis ise ühendust häirekeskusega

Kolmapäeval kontrollis politsei üle Tarmo töökoha ning vestles tema kolleegidega saamaks lisainfot mehe käitumismustritest ja võimalikust viibimiskohast. Korduvalt kontrolliti elukoha ümbrust ning lisaks erinevaid paikkondi, kus mehele meeldis aega veeta.

"Tarmot seal aga ei olnud ning keegi ei olnud teda ka viimastel päevadel näinud. Otsingud lõpetati eile õhtul pärast seda, kui Tarmo avastas ühest uudisportaalist teate sellest, et teda otsitakse ning võttis ühendust häirekeskusega. Politsei veendus, et mees oli kodust lahkunud omal soovil ning ohus ta ei olnud," lisas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles