Tõrva odamehed on Rio olümpiaks valmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt on näidanud, et kui vaja, tuleb ka hea tulemus. Tema nimel on Eesti meeste odaviske kõigi aegade teine tulemus – 86,65 meetrit.
Magnus Kirt on näidanud, et kui vaja, tuleb ka hea tulemus. Tema nimel on Eesti meeste odaviske kõigi aegade teine tulemus – 86,65 meetrit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Juba nädala aja pärast naelutavad spordifännide horde teleri ette 31. suveolümpiamängud Brasiilias Rio de Janeiros. Eesti koondislaste seast võib leida ka kaks Valgamaa sportlast.

Eesti olümpiakoondisesse kuulub Rio olümpiamängudel 46 sportlast kõikjalt üle Eesti. Koondises on 17 kergejõustiklast, nende seas Tõrva odamehed Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe.

Praegu, mil mehed on Otepääl treeninglaagris, mis täna läbi saab, kulgevad mõlema mehe sõnul treeningud plaanide järgi. «Jah, hetkel läheb olümpia ettevalmistus plaanipäraselt. Teeme viimaseid raskemaid treeninguid ning osalen nädalavahetusel võistlustel Soomes. Midagi üle mõistuse tulemust ma sinna püüdma ei lähe. Pigem proovin rohkem tehnilisi viskeid teha, et kui vaja, siis saab veel midagi korrigeerida. Kindlasti ei lähe ma ennast sinna lõhkuma,» rääkis Tanel Laanmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles