Jõesuu peibutab puhkajaid vaikuse ja rahuga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka vallas asuv Jõesuu kodumajutus pakub mõnusat puhkamisvõimalust inimestele, kellele meeldib veeta aega looduse keskel vaikuses ja rahus. Kahekorruselises elamus on külaliste päralt esimene korrus.
Puka vallas asuv Jõesuu kodumajutus pakub mõnusat puhkamisvõimalust inimestele, kellele meeldib veeta aega looduse keskel vaikuses ja rahus. Kahekorruselises elamus on külaliste päralt esimene korrus. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Puka vallas Purtsi jõe kaldal paiknev Jõesuu kodumajutus on koduks nii pererahvale kui ka vaikne ja rahulik puhkusepaik turistile.

«Kodumajutusega tegelemine on meie perele rohkem hobi ja aitab seda suurt kahekorruselist maja üleval  pidada. Ainult pere jaoks on see ligi 400ruutmeetrine hoone liialt suur,» rääkis Jõesuu kodumajutuse peremees Tõnis Leosk.

Ta ise elab selles majas 1989. aastast, kui see oli veel Elva metsamajandi Pikasilla metskonna kontor-elamu, kus oli kolm korterit. Elvas kasvanud ja elanud mees tuli metskonda tööle. «Metskonnad kaotati mingil hetkel ära ja jäime naabrimehega siia kahekesi elama. 1998. aastal kolis ta siit ära ja jäin üksinda. Mõne aja pärast ostsin pangalaenuga terve maja ära. Nüüd elamegi siin abikaasa ja pojaga teisel korrusel, teine laps elab juba iseseisvat elu. Esimesele korrusele oleme aga avanud kodumajutuse,» tutvustas ta oma elamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles