Ühistu pani linna enampakkumisele minevad korterid häbiposti

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silt kortermaja ees.
Silt kortermaja ees. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Tõrvas Tartu tänaval asuva osaliselt lagunenud kortermaja ette on ilmunud silt, millel seisab suurelt «Tõrva linna munitsipaalkorterid!». Tegemist on elamiskõlbmatute korteritega, mida ühistu sooviks näha lammutatuna.

«Kes näeb ja aru saab, see mõistab,» selgitas sildi valmistamise ja püstitamise tagamaid korteriühistu esimees Reet Kõvask. Nimelt kuulutas linn hiljuti välja enampakkumise, kus nelja majas asuvat korterit müüakse 100eurose alghinnaga. «Aitame linnaisasid, nagu nemad aitavad meid,» ütles Kõvask, hääles kõlamas iroonianoot.

 Kõvaski juhitud korteriühistu lahkarvamusi linnaga kajastas Valgamaalane põhjalikumalt juuni alguses. Lühidalt soovis toona ja soovib ühistu ka täna, et Tõrva linn lammutaks Tartu tänava kortermaja küljest varisemisohtlikus olukorras oleva majaosa, milles asuvad linnale kuuluvad munitsipaalkorterid, selleks et ülejäänud maja saaks seejärel rekonstrueerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles