Töötute kujundatud sisehoov tõmbab linlaste pilke

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga 26.07.2016

T
Valga 26.07.2016 T Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Vene keelt kõnelevad Valga linna pikaajalised töötud on tööharjutusel osalenud aprillist saati. Kõigi muude tegemiste hulgas on nad andnud üllatavalt nägusa ilme ühele kesklinna trööstitule sisehoovile.

Enamik linlasi, kelle teekond kulgeb lasteaia Buratino ja Müllersoni ärimaja vahelisel alal, on kindlasti märganud uue ja põneva ilme saanud Vabaduse 22 maja sisehoovi, mis on kenasti korrastatud ja kuhu rajatud  lilleklumbid, mis ääristatud värvitud maakividega. Peale lillede on paigutatud peenardesse veel taaskasutatud materjalidest kärbseseened, mesilased, luik ja plastpudelitest valmistatud lillekompositsioonid.

«Selle sisehoovi korrastamise ja kujundamisega oleme tegelenud aprillist saati. Tööharjutusel osalenud on ära tehtud tänuväärne töö ning üks prügistatud ja aastaid korrastamata sisehoov on saanud kena ilme. Linlased on üllatunud ning edastanud meile tänusõnad tehtu eest,» rääkis tööharjutajate juhendaja Natalja Gorneva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles