Tõrvalanna Kristi Napast: elu tuleb nautida

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvalanna Kristi Napast naudib aeg-ajalt ka omaette olemist, näiteks pikutades lamamistoolil Tõrvas Riiska järve ääres.
Tõrvalanna Kristi Napast naudib aeg-ajalt ka omaette olemist, näiteks pikutades lamamistoolil Tõrvas Riiska järve ääres. Foto: Erakogu

Tõrvast pärit Kristi Napast on naine, kes eluraskusi ei karda. Tegutseb ta mitmel rindel, nii Tõrvas kui ka Põhja-Eestis. Seejuures on tegu täiesti erinevate valdkondadega: lapsehoid ja kohvik.

Kodulinnast lahkus ta pärast keskkooli lõpetamist, kuid elusaatus tõi ta mõne aasta eest jälle tagasi oma armsasse väikelinna. Lapsepõlvest rääkides ütles ta, et see oli vahva nagu enamikel lastel – palju õues olemist, sporti ning sõpru.

«Meie pere elas eramajas ja meie tänaval oli palju meievanuseid lapsi, kellega igal vabal hetkel õues olime. Eriti lahedad olid suved, kui naabritädi kolm tütretütart Tallinnast ja kolm pojapoega Tartust suvevahejaks tema juurde tulid. Siis oli ikka mõnus gäng koos, kellega ujumas käia, rahvastepalli mängida ja vahel ka kakelda,» meenutas tõrvalanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles