Pühajärvel avati taas puhkpillipäevad

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede pärastlõunal avati Pühajärve-Rõngu puhkpilliorkestri saatel 19. Pühajärve puhkpillipäevad. Nädalavahetus on aga sisustatud omanäoliste esinemistega.

Pärast muusikalist sissejuhatust tõdes Otepää valla haridus-, kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur, et etteastet võis kirjeldada lausa ülivõrdes. «Lausa suurepärane oli elavas esituses kuulata neid maailmakuulsaid lugusid – see oli hoopis midagi muud, kui kuulda neid näiteks filmides,» võttis Laur kokku esitusele tulnud palad.

«Võime olla väga uhked, et meil on olemas oma puhkpilliorkester,» kinnitas Laur. «Samuti on mul hea meel, et juba 19. korda toimuvad meie vallas Pühajärve puhkpillipäevad ja nii mitmes paigas üle valla. Kindlasti on väga tähtis ka see, et meil on ääretult palju sõpru,» viitas Laur tänavu üles astuvale sõpradele Saksamaalt. «Samuti on oluline, et lisaks Otepää ja Pühajärve elanikele on siin ka inimesi Rõngust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles