Otepää poisid võtsid turniirilt kaks võitu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune Otepää Cup osutus korraldajatele edukaks. Esimest korda seitsme aasta jooksul suudeti võidukarikas koju jätta ning 
seda suisa kahel korral.
Tänavune Otepää Cup osutus korraldajatele edukaks. Esimest korda seitsme aasta jooksul suudeti võidukarikas koju jätta ning seda suisa kahel korral. Foto: Martin Teder

Pühapäeval tõmmati joon alla Tehvandi staadionil neli päeva kestnud laste jalgpalliturniirile Otepää Cup 2016. Eri vanuseklassides registreerus turniirile 58 võistkonda.

Tehvandi staadionil seitsmendat korda aset leidvat laste jalgpalliturniiri Otepää Cup alustasid U12 poisid. Võidu nimel astusid võitlusesse selles vanusegrupis kaheksa võistkonda, nende hulgas kaks FC Otepää ja üks Valga FC Warriori tiimi. Kuigi nii võõrustajad kui Valga poisid andsid endast parima, siis esiotsa kohtade eest neil kaasa rääkida ei lastud.

Turniirivõidu ning esikoha karika viisid koju Viimsi MRJK poisid. Finaalis mängisid nad JK Tammeka sinine võistkonnaga 1 : 1 viiki ning võit sepistati alles penaltiseerias, mis võideti 3 : 1. Kolmas koht kuulus seekord FC Helios Tartule, olles tulemusega 2 : 1 üle JK Tammeka Valge võistkonnast. Neile järgnesid FC Helios Võru, FC Otepää Kollane, Valga FC Warrior ning FC Otepää Must.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles