Otepääl toimuva triatloni eelõhtul saab osaleda heategevusjooksul

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusjooks
Heategevusjooks Foto: TÜK Lastefond.

Reedel, 5. augustil saavad alguse Otepää triatlonifestivali Ironman üritused. Esimene neist on Seve Ehituse heategevusjooks, millega kogutakse lastefondi vahendusel annetusi asenduskodu lastele psühholoogilise toe võimaldamiseks.

5-kilomeetrise distantsiga erijooksu start antakse Pühajärve Spa Hotelli pargis 5. augusti õhtul kell 19. Jooksu osalustasuna palutakse teha 15eurone annetus, mis läheb täies ulatuses Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondile asenduskodu laste toetamiseks.

„Ironmani sarja triatlonidel on tavaks, et eelmisel õhtul saavad kõik huvilised osaleda heategevusjooksul, toetada mõnda heategevusfondi või -projekti ja veidi sporti teha. Lühikese jooksuga saavad niimoodi suurest spordifestivalist osa ka need, kes triatlonirajale ei tule,” ütles võistluste peakorraldaja Ain-Alar Juhanson. „Lastefondi näol on tegemist tuntud ja tubli partneriga ning asenduskodude lapsed vajavad kindlasti rohkem tähelepanu. Lihtne on teha head, kui on selge, kellele ja mille jaoks see täpselt läheb."

Lastefondi nõukogu esimees Küllike Saar on korraldajatele väga tänulik võimaluse eest teha koostööd sellise rahvusvahelise suurüritusega.

Heategevusjooksule registreerimine ja stardimaterjalide väljastamine toimub neljapäeval,  ja reedel. Osalema on oodatud kõik huvilised. Iga heategevusjooksu lõpetaja osaleb auhinnaloteriis ning üldarvestuse kolmele kiiremale mehele ja naisele on eriauhinnad.

5.-7. augustini toimuval triatlonifestivalile tulevad osalejad kokku 25 riigist. Nädalavahetuse põhisündmuseks on Ironmani triatlon 6. augustil, mille autasustamistseremoonia järel toimub ka Tanel Padar & The Suni kontsert kõigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles