Aiakontserdil esineb Liisi Koikson

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Postimees/Scanpix

Tõrvas toimub neljapäeval, 4. augustil taas heategevuslik aiakontsert. Sellel korral saavad muusikaaustajad mõnusa suveõhtu hubases koduaias veeta koos imelise Liisi Koiksoni ja tema bändiga.

Kontserdipaigana on sel aastal ennast välja pakkunud Tõrva linnas Põllu 10 asuv  koduaed, kus peale muusikaelamuse pakutakse kohvikus ka koduseid küpsetisi ja jooke. Kontserdi algus on kell 20, väravad avatakse aga juba tunni võrra varem.

«Tulu, õigemini see osa, mis esinejatasudest üle jääb, läheb Tõrva Raadio toetuseks,» selgitab Tõrva noortevolikogu liige ja kontserdi peakorraldaja Romet Piller. Lisaks kinnitab ta, et vaatamata sellele, et tegu on aiakontserdiga, mahuvad ära kõik soovijad. «Toole on umbes 150 ja need on ka juba paika pandud. Linnahooldusest lubati, et kui tuleb puudu, leitakse juurde. Proovime kõik kontserdile soovijad ära mahutada.»

Piller sõnas, et kuna eelmisel aastal läks aiakontsert Bonzoga nii hästi, siis loodame sama ka sel korral. Aiakontserdi korraldasid mullu koostööna Tõrva Raadio noored ning MTÜ Usun Headusesse liikmed. Bonzo meelitas tookord kohale umbes 100 kontserdikülastajat.

Pilet kontserdile maksab 10 eurot. Õpilased ja üliõpilased saavad kontserdile 5 euro eest. «Praegu on eelmüügist ostetud juba suhteliselt palju pileteid,» märgib Piller. «Aga see on teada, et paljud vaatavad ilma ja ostavad kohapeal, otsustades viimasel hetkel.»

Aiakontserti korraldavad Tõrva noortevolikogu, MTÜ Tõrva Noorte Liit ja MTÜ Usun Headusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles