Galerii: Käsitöömeistrite ja rahvamuusikute päeval trotsiti vihma

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsitöömeistrite ja Rahvamuusikute päev sel pühapäeval Otepääl toimus juba 20ndat korda. Kuigi vihmane ilm tegi kauplejate meele veidi mõruks, ei lasknud esinejad ajuti päris tugeval sajul ennast heidutada.

Päeva meelelahutusliku poole eest hoolitsesid muusikud ja tantsijad siitmailt ja kaugemalt. Näis, et nüüdki pidas paika rahvatantsijate ütlemine: "mis pidu see ilma vihmata on", suurem osa tantsusid tantsitigi piserdavas vihmas, mis kohati lausa paduhooks paisus, kuid millest ilma vingerpussidega harjunud tantsijad väljagi ei teinud.

Esinesid Otepää Puhkpilli orkester, tantsutrupp "Tantsurõõm", lauluansambel "Laulurõõm", Otepää Muusikakooli viiuldajate ansambel,  ansambel "Helisev horoskoop", Nõo Vana Tantsu Klubi, naisrühm "Nuustaku", Puka meesansambel, Sangaste valla regilaulu ansambel "Koidutähed", tantsutrupp "Kõvera Kõdara", tantsutrupp "Tanuke",  tantsutrupp "Midrilinnud", kandlemängija Varju Teder, rahvamuusika ansambel "Karupojad", rahvamuusikaorkester Väägvere kapell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles