Valgast pärit neiu püstitas Eesti kõigi aegade teise tulemuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgushüppaja Grete Udras 2008. aastal BIG Kuldliigal Valgas.
Kõrgushüppaja Grete Udras 2008. aastal BIG Kuldliigal Valgas. Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

Eile Tartu Ülikooli spordihoones toimunud Bigbanki Kuldliiga 6. hooaja avaetapil üllatas tulemusega 1.92 Valgast pärit kõrgushüppaja Grete Udras. Tegemist on Eesti kõigi aegade teise tulemusega ning neiu isiklik rekord paranes kolm sentimeetrit. Samuti teenis Udras pääsme Pariisi MMile.


Anna Iljuštšenko pidi leppima teise kohaga (1.89) ning lätlane Laura Ikauniece oli kolmas (1.75).

Ksenija Balta võitis 60 meetri tõkkejooksu tulemusega 8,22, teine oli leedulanna Sonata Tamosaityte (8,35) ning kolmas Irina Rešetkina Venemaalt (8,61).

Naiste teivashüppe kaksikvõit läks Venemaale. Tulemusega 4.51 võitis Aleksandra Kirjašova, teine oli Angelina Žuk. Lembi Vaher oli kolmas ning Reena Koll neljas – mõlemad piirdusid tulemusega 3.91.

Kaugushüppe võitis venelanna Tatjana Voikina (6.54), teise koha saavutas lätlanna Lauma Griva (6.44) ning kolmas oli Eesti esindaja Veera Baranova (6.04).

Meeste 60 meetri tõkkejooksu võitis lätlane Stanislav Olijars ajaga 7,74. Teine oli Eesti mitmevõistleja Andres Raja (7,87) ning kolmas Sergey Demidyuk (7,88) Ukrainast.

Kuldliiga teine talvine etapp toimub 3. veebruaril Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles