Galerii: Tõrva Vooker 2016

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 10. augustil Tõrva Veskijärve kaldal peetud kalapüügivõistlusel trotsisid osalejad nii viletsat ilma kui võttu. 

Kahepäevase võistluse Tõrva Vooker esimene etapi reeglid olid lihtsad - kes nelja tunni jooksul kõige rohkem kala püüab, võidab. Vaatamata sombusele ilmale, mis viimaks suisa vihmaks pööras, oli võistlusele võidu õngitsema tulnud 25 kalameest ja -naist, kes vaiksest võtust hoolimata kamba peale ligi kümme kilo kala järvest välja sikutas.

Kõige enam kala püüdis Andrus Paul, kelle kalasaak näitas kaalul 2250 grammi. Temast järgmine oli Jaan Grents 1790 grammise saagiga ja kolmandaks jäi Valmar Lilleoja, kellel püütud kalade kogukaal oli 1360 grammi. Lisaks neile said auhinna vanim ja noorim osaleja ning suurima kala püüdnud õngitseja, kelleks oli Jaan Grents 570 grammi kaalunud kalaga.

Võistlus jätkub juba homme õhtupoolikul kui toimub niinimetatud kalapüügi sprint, kus võitjaks kroonitakse esimesena kolm kala püüdnud õngitseja.

Võistlust toetavad Keskkonnainvesteeringute Keskus, Kalastustarvete müük ja rent - www.kalastus.eu, Tõrva Kultuurikeskus ja Tõrva Kalameeste Klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles