Suurpered vajavad abi koolikoti täitmisel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Sellel nädalal algas kampaania «Lapsed kooli!». Selle eesmärk on koguda lasterikaste perede toetamiseks koolitarbeid 36 Selveris üle Eesti. Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) vabatahtlikud jagavad infot ja koguvad annetusi Selverites üle Eesti laupäevani iga päev kella 15–18.

Algatust «Lapsed kooli!» on inimestel võimalik toetada mitmeti: poetades annetuskastidesse mõne ostetud koolitarbe või tulles appi vabatahtlikuna annetusi koguma. Annetusi on võimalik teha Selverites üle Eesti. Valgamaal on võimalik neid teha Valga Selveris.

Kõigis Eesti maakondades läbiviidava heategevusliku kampaania käigus palutakse inimestel kinkida koolitarbeid nende perede toetuseks, kus kasvab neli või enam last. Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamisele just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad ELPL liikmed laiali hiljemalt septembri esimestel nädalatel. Mullu koguti 388 vabatahtliku kaasabil 53 814 ühikut koolitarbeid.

«Oleme siiralt tänulikud senistele vabatahtlikele ja annetajatele, kes toetanud suurperede lapsi koolikoti täitmisel,» sõnas ELPLi president Aage Õunap.

ELPLi kuulub 19 organisatsiooni, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli või enam. Heategevuskampaania suurtoetaja on trükikoda Print Best.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles