Terve ööpäev on Tõrvas pühendatud noortele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva lõpetab pidu kultuuripubis Juudas Tõrva äärelinnas
Päeva lõpetab pidu kultuuripubis Juudas Tõrva äärelinnas Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Reedel, 12. augustil tähistatakse Tõrvas rahvusvahelist noortepäeva, mis juhindub seekord juhtlausest «Noored löövad laineid».

Sellel päeval saavad noored Tõrvas proovida erinevaid tegevusi. Juba täna õhtul algab Tõrva ÖöLan. Reedel saab proovida slackline’i ja parkuurimist, kätt saab harjutada stencil art’i ehk šabloonikunsti töötoas.

Avatud on Tõrva Raadio töötuba ning Tõrva Igamehe kohviku arvamusalal arutletakse erinevate noortega seonduvate teemade üle. Arutluse alla tulevad nii noortevolikogu ja selle tulevik ühinenud vallas, Tõrva gümnaasium ja selle jätkusuutlikus ning ühinenud Tõrva vald noorte silmade läbi.

«Noortel on homseks väga palju erinevaid tegevusi, kus osaleda. Mul on väga hea meel, et noortepäeva taas nii suurelt Tõrvas tähistatakse,» rääkis Tõrva noortevolikogu liige ja päeva peakorraldaja Kadriann Kalamees.

Kaasa saab veel lüüa kaasaegse tantsu töötoas. Tõrva Wakepointis Riiska järve ääres on soodustused noortele. Õhtul toimub Vanamõisa järve ääres ühislaulmisega lõkkeõhtu, mis halva ilma korral toimub Igamehe kohvikus. Noortepäeva jääb lõpetama hip-hop pundi 5Miinust pidu kultuuripubis Juudas.

«Noortepäeva peamine eesmärk on tutvustada noortele noorsootöö väärtusi ja võimalusi ning äratada huvi noorte ja noorsootöö vastu. Suur tänu Tõrva avatud noortekeskusele ja Eesti Noorteühenduste Liidule, kes aitavad üritust korraldada,» ütles Kalamees.

Noortepäeva «Noored löövad laineid» korraldavad Tõrva noortevolikogu ja Tõrva avatud noortekeskus. Projekti rahastab Eesti Noorteühenduste Liit osaluskogude projektifondist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles