Linnas vahetub tänavate hooldaja (1)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Preagu puhastab Valga tänavaid AS Eesti Keskkonnateenused.
Preagu puhastab Valga tänavaid AS Eesti Keskkonnateenused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linn sõlmis lepingu aastaringseks tänavate, kergliiklusteede, parklate ja muude teerajatiste hoolduse teostamiseks ajavahemikul 1. oktoober 2016 kuni 30. september 2021.

Linna uus lepingupartner on hankel parima pakkumuse teinud OÜ RoadWest. Hankel osalesid ka senine lepingupartner AS Eesti Keskkonnateenused ning AS Teede REV-2. Kõik pakkumused kvalifitseerusid ning olid vastavad hanke tingimustes nõutuga. Võitnud pakkumuse alusel kujunes lepingu hinnaks 1 497 168 eurot, mis teeb teenuste hinnaks 24 953 eurot kuus.

Hinna sisse kuulub tänavate suvine ja talvine puhastus ja seisundinõuetele vastavuse tagamine, bussipeatuste ümbruse koristamine, kruusateede greiderdamine, asfalttänavatesse tekkinud löökaukude jooksev remont ja asfaltkatete remont koos lagunenud katete freesimisega kokku 2000 ruutmeetrit aastas.

Võrreldes varasema hanke ja lepinguga on sõlmitud lepingus ka varasemast suurem tänavatelt talvise lume äraveo maht. Kui varasemalt oli see 1500 kuupmeetrit aastas, siis nüüd 5000 kuupmeetrit aastas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles