Loitsu korraldajad lubavad ka sellel aastal üllatusi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Loitsu etenduse peakorraldaja Maido Ruusmann on olnud ettevalmistustega Veskijärve ääres rakkes juba nädala algusest. Neljapäeval hakkas kontserdipaik juba ilmet võtma ja reedel algasid proovid. Pingelangus aga ei saabu veel niipea – see tuleb alles peale kontserdi lõppu.
Tõrva Loitsu etenduse peakorraldaja Maido Ruusmann on olnud ettevalmistustega Veskijärve ääres rakkes juba nädala algusest. Neljapäeval hakkas kontserdipaik juba ilmet võtma ja reedel algasid proovid. Pingelangus aga ei saabu veel niipea – see tuleb alles peale kontserdi lõppu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevalmistused tänaseks Tõrva Loitsuks on Veskijärve ümbrust kohati tundmatuseni muutnud.

Linnapea Maido Ruusmann, kes Loitsu korraldamisega aastast aastasse ametis olnud, lubas, et täna õhtul on, mida vaadata. Lisaks avalikult väljakuulutatud kavale jättis ta veel eilegi üht-teist ka enda teada – seega saavad külastajad mõnegi üllatuse osaliseks.

Siiski soostus Ruusmann veidi saladuseloori kergitama ja rääkima välja mõne detaili. Näiteks on ametlikult välja kuulutamata slackliner, kes kõnnib vee kohal silla harjalt lavale mööda kitsast liini. Samuti parkuurija, kes teeb laval peadpööritavaid trikke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles