Selgusid naiste rannavolle tšempionid

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavolle finaal Tõrva keskväljakul.
Rannavolle finaal Tõrva keskväljakul. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Täna lõppes Tõrvas keskväljakul tänavune NIVEA Grand Prix hooaeg naiste rannavolles. Võitjaiks said Eestit nii U21 MM-il kui ka tudengite maailmameistrivõistlustel esindanud Heleene Hollas ja Liisa Soomets. 

Finaalis läksid Hollas ja Soomets vastamisi Anett Hollase ja Juudit Kure-Pohhomoviga, kellega on tänavu korduvalt mõõtu võetud. Enne tänast oldi viimast korda vastamisi just Pärnus toimunud üliõpilaste MM-il, kus jäid 21:10, 21:15 peale Hollas/Soomets. Täna oli matš tunduvalt tasavägisem, ent lõpptulemus sama - Soomets/Hollas võitsid kohtumise 21:16, 19:21, 15:12.

Pronksmedali omanikud selgitasid Reet Alas/Mari Loorman ja Kristiine Miilen ning tiitlikaitsjana Tõrva turniirile tulnud Kristi Nõlvak. Matš lõppes Alase ja Loormani 21:11, 14:21, 15:13 võiduga. 

Poolfinaalis jäid Nõlvak/Miilen 18:21, 14:21 alla Juudit Kure-Pohhomovile ja Anett Hollasele. Heleene Hollas ja Liisa Soomets jõudsid finaali 21:17, 21:19 eduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles