Dokfest näitas kümmet erinevat vaatenurka

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dokfesti korraldajameeskond koos vabatahtlikega. Paraku kõik festivali teoks teinud inimesed laupäevasele festivali lõpetamisele ei jõudnud.
Dokfesti korraldajameeskond koos vabatahtlikega. Paraku kõik festivali teoks teinud inimesed laupäevasele festivali lõpetamisele ei jõudnud. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Nädalavahetusega jõudis lõpule ka Tõrva Dokfest, mis tõi ajaloolise Tõrva kinohoone Koit ekraanile kümme silmaringi avardavat filmi ning hulga vestlusi nende autorite ja oma ala septsialistidega.

Kolmapäeval alguse saanud festivali avafilmiks oli ​Erik Norkroosi​​ ja Ruti Murusalu​ dokumetaalfilm «Ühe unistuste maja». Et Tallinna balletikooli inimestest ja tegemistest rääkinud film linastub Tallinnas alles septembri lõpus, oli festivali peakorradaja Liisa Nurmela jaoks tegemist tõelise privileegiga, et filmi Tõrvas nõnda varakult näidata õnnestus.

Dokfestil linastus kuni pühapäevani kokku kümme filmi, mis jutustasid lugusid vaadelduna kümnest erinevast vaatenurgast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles