Tänavate hooldaja valiku määras hind

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnahooldusameti juhataja Arno Upruse sõnul muutub tänavaaukude lappimine sujuvamaks, kuna uus firma tegeleb ka asfalditöödega.
Valga linnahooldusameti juhataja Arno Upruse sõnul muutub tänavaaukude lappimine sujuvamaks, kuna uus firma tegeleb ka asfalditöödega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linn sõlmis järgmiseks viieks aastaks tänavate, kergliiklusteede, parklate ja muude teerajatiste hoolduseks lepingu firmaga RoadWest. Uue lepingupartneri pakkumine oli teistest oluliselt odavam.

Valga linnahooldusameti juhataja Arno Uprus ütles, et nõudmistele vastasid kõik kolm hankel osalejat, kelle hulgas olid ka AS Teede REV-2 ja linna senine teenusepakkuja AS Eesti Keskkonnateenused.

"Kvalifitseerimistingimused olid kõigil ühesugused. Et üldse kvalifitseeruda, pidid olema täidetud teatavad tingimused, just kvaliteedisertifikaatide ja teetööde kogemuse osas. Nende hulgast valisime odavama hinna, kes tingimustele vastab," ütles Uprus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles