Lõviosa Läti teeninduse kundedest tuleb Eestist

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligumss Autoserviss omanik Maris Stalis kinnitas korduvalt, et hea meistrita ei ole ka remonditöökoda. Teenuse hind on tähtis, aga mitte määrav.
Ligumss Autoserviss omanik Maris Stalis kinnitas korduvalt, et hea meistrita ei ole ka remonditöökoda. Teenuse hind on tähtis, aga mitte määrav. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Viimasel ajal on üha enam autoomanikke leidnud üles teisel pool Läti piiri, Valka servas asuva autoteeninduse. Kohapeal tabatud eestlastest kliendid põhjendavad oma eelistust hea teeninduskultuuri ja sobiva hinnaga.

Ettevõtte Ligumss Autoserviss alla kuulub kolm remondikohta: vana remonditöökoda koos autolammutusega Valka linnas, teenindus linnapiiril ja Smiltene filiaal. Ettevõtte osa, teenindus Valka piiril suunaga Riia poole, jäi uue remondikohana autoomanike huviorbiiti eelmisel aastal.

Koha omanik Maris Stalis rääkis, et ruumikas töökojas on kuus kohta masinate remondiks ja teostatavate tööde nimistu on pikk. Konkreetses remondikohas jõutakse teenindada umbes

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles