Lastefond saab täna kätte festivaliga kogutud annetused

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlik muusik Tanel Padar kliinikumi lastefondi maskoti Mõmmikuga
Sportlik muusik Tanel Padar kliinikumi lastefondi maskoti Mõmmikuga Foto: Tartu Ülikooli kliinikumi lastefond

Täna, 19. augustil antakse Tartu Ülikooli Kliinikumi (TÜK) lastefondile üle IRONMAN 70.3 Otepää triatlonifestivali osana peetud Seve Ehituse heategevusjooksu annetus. 5. augustil teoks saanud jooksu osalustasud annetatakse TÜK Lastefondile asenduskodulaste nõustamisteenuste toetamiseks.

Heategevusjooksust võttis osa ka Tanel Padar, kes isiklikult tegi täiendava annetuse kõigi osalejate eest, kes läbisid viiekilomeetrise jooksu temast kiiremini.

Heategevusjooksu annetustega koguti 1710 eurot. Triatlonifestivalil kogutud lisaannetused ja heategevuslik loterii andis Lastefondi toetuseks veel täiendavalt ligi 700 eurot.

«Lastefondi näol on tegemist tuntud ja tubli partneriga ning asenduskodude lapsed vajavad kindlasti rohkem tähelepanu. Lihtne on teha head, kui on selge, kellele ja mille jaoks see täpselt läheb,» ütles võistluste peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

Lastefondi nõukogu esimees Küllike Saar tunnustas triatlonifestivali korraldajaid ja loodab sellest pikaajalist koostööd. «Lisaks täname Seve Ehituse ASi, kes fondi hea partnerina heategevusjooksu korraldamisse panustas». Jooksu korraldamisel Otepääl ja Pühajärve ääres osalesid ka Tudulinna asenduskodu lapsed ja õpetajad.

5.–7. augustini toimus triatlonifestival, mille erinevatest võistlustest võttis osa 1100 osalejat 25 riigist. Põhisündmus oli SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatlon 6. augustil, mille lõpetas edukalt hea eeskuju persoonina selleks treeninud Tanel Padar.

Järgmisel aastal toimub IRONMAN 70.3 Otepää triatlon 5. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles