ReMa köök muudab vormi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ReMa köögi juhataja Reet Kunderi sõnul oleks söögikoht edaspidi kristlikuma suunitlusega.
ReMa köögi juhataja Reet Kunderi sõnul oleks söögikoht edaspidi kristlikuma suunitlusega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juunis suure menu saatel tegevust alustanud Valga söögikoht ReMa köök, kus sai süüa, palju taldrikule mahub, on oma uksele nüüdseks kleepinud sildi SULETUD. Lähiajal loodetakse koht uuendatud kujul siiski taas avada.

Pärna puiesteel asuva söögikoha juhataja Reet Kunder ütles, et uksed pandi praegu kinni, kuna toidukoha pidamiseks ei jätkunud ressurssi. Kunderi firma Rema Köök tegeleb ka Valga linna koolidele toitlustusteenuse pakkumisega ning kasutas samu kokkasid ning osalt sama tehnikat, mida koolides. Sügise tulles on mõlemaid aga taas vaja koolide toitlustamisel.

Eelmisel hooajal pakuti toitlustust Valga Priimetsa koolis ehk endises Vene gümnaasiumis ning Valga gümnaasiumis. Sel aastal lisanduvad nimekirja ka Valga põhikooli esimene ja teine klass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles