Võistlejad heitlevad rektori karika nimel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfivõistlus Otepääl. Foto on illustratiivne.
Golfivõistlus Otepääl. Foto on illustratiivne. Foto: arhiiv

Sel aastal leiab juba kuuendat korda aset Tartu Ülikooli rektori karikavõistlus golfis. 21. augustil peetav spordisündmus peaks Otepää golfikeskusesse tooma ligi 100 osalejat.

Traditsioon sai alguse 2011. aastal ning esimesed kolm aastat oli turniir suletud võistlus, mis mõeldud ainult Tartu Ülikooli vilistlastele, tudengitele ja teistele Tartu Ülikooliga seotud inimestele. Nüüdseks on tegu juba lahtise turniiriga. Lisaks ülikooli vilistlastele, õpilastele ja õppejõududele oodatakse Lõuna-Eesti kuplite vahel peetavale jõu- ja osavusproovile kõiki võitlejahingega golfimängijad.

Otepääle on palutud ka Baltikumi ja Põhjamaade partneriülikoolide rektorid ning Eestis resideeruvad suursaadikud, et anda üritusele rahvusvahelist mõõdet ja arendada suhteid vabas sportlikus õhustikus.

Osaleda on võimalik nii individuaalses kui võistkondlikus arvestuses. Individuaalklassid jagunevad meeste ja naiste arvestuses tugevusklassi järgi.

Tartu Ülikooli vilistlased ja üliõpilased saavad osaleda ka võistkondlikus arvestuses, mis määratakse nelja valdkonna alusel.

Autasu pälvivad iga võistlusklassi kaks paremat mängijat, valdkondadevahelise võistluse võitjavõistkond ja erivõistluste võitja. Parim valdkond ning individuaalarvestuse parima mehe ja naise nimi graveeritakse Tartu Ülikooli rektori rändkarikale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles