Linn korraldab ettevõtjate seas uuringu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga aselinnapea Enno Kase sõnul soovib linn teada, millised on ettevõtjate vajadused.
Valga aselinnapea Enno Kase sõnul soovib linn teada, millised on ettevõtjate vajadused. Foto: Eveliis Eek

Valga linnavalitsus viib ettevõtjate seas läbi uuringu, et selgitada välja ettevõtjate vajadused ja ootused linna arengule.

Varasemalt on linna ettevõtjaid küsitletud maakondliku uuringu käigus, kuid käesolev uuring keskendub vaid Valga ettevõtjatele selleks, et kaasata sisend linna üldplaneeringusse.

«Augustikuu jooksul viiakse läbi kõiki Valga linna ettevõtjaid kaasav uuring,» selgitas aselinnapea linnapea ülesannetes Enno Kase. «Soovime välja selgitada, millised on ettevõtjate vajadused selleks, et areneda ja kasvada nii, et saaksime linna paremini sellest lähtuvalt planeerida ja arendada.»

«Saadud infot kasutame täpsemalt linna üldplaneeringu koostamisel,» kommenteeris linnavalitsuse ettevõtluse- ja arenguspetsialist Sten Otsmaa. Ta lisas, et küsitlusele vastamise kutse on saadetud kõigile Äriregistri andmetel Valgas registreeritud ettevõtjatele, kuid vastama on oodatud kõik Valga linnas tegutsevad ettevõtted.

Küsitluse tulemustest antakse teada septembri kuu jooksul ning link küsitlusele on leitav Valga linnavalitsuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles