Liikuv kabinet teeb Valgamaal tänavu kaks peatust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vähiliidu liikuv diagnoosikabinet.
Eesti Vähiliidu liikuv diagnoosikabinet. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli kliinikum avas 17. augustil mobiilse nahakasvajate diagnoosimise kabineti vastuvõtugraafiku. Kabineti esimene peatuspunkt on 16. septembril Jõgeva haigla kiirabi sissepääsu juures.

Mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet hakkab peatuma Lõuna-Eesti keskustes reedeti, võimaldades nii kiirendada inimeste õigeaegset jõudmist nahaarsti juurde naha pahaloomuliste kasvajate kahtlusel. Valgamaale peaks liikuv kabinet jõudma oktoobris. 7. oktoobril peatub see kava kohaselt Valga haigla ja 14. oktoobril Tõrva tervisekeskuse juures.

Mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet on varustatud kaasaegse aparatuuriga nahakasvajate diagnoosimiseks.

Kabinetis võtavad vastu nahahaiguste arst Maris Keermann ja õde Maili Maalmann.

Arsti vastuvõtule broneerimine toimub kliinikumi etteregistreerimiskeskuse telefonil või internetiaadressil.  Aega kinni pannes tuleb eriala juures täpsustada mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet ja asukoht, kuhu minna soovitakse.

Nahaarsti vastuvõtule pöördumiseks ei ole tarvis perearsti saatekirja, ravikindlustatud isikutel tuleb tasuda tavapärane visiiditasu – viis eurot.

Androloogiakabineti vastuvõtugraafik on kooskõlastamisel ja seegi avatakse peatselt.

Kabinetid soetas Eesti Vähiliit ETV heategevusprogrammi «Jõulutunnel» abil. 2015. aasta lõpus koguti annetusi naha- ja eesnäärmevähi varajase diagnoosimise kabineti avamiseks. Saade kogus tänu telefoniannetajatele, firmadele ja FoRevo Fondile kokku 312 628 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles