Üha enam kliente leiab tee fotostuudiosse

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti viis valgalanna Janika Kullamaa ellu oma kauaaegse unistuse ning avas päris oma fotostuudio – lootuses, et kunagi saab hobist tema igapäevane töö.

Tõsisemalt hakkas Kullamaa fotograafiaga tegelema 2012. aastal, pildistades toona põhiliselt pere ja loodust. Nüüd, kui naisel on seljataga väga palju toredaid pildistamisi pulmadest, beebidest, peredest ja ilusatest paaridest, leidis ta, et aeg on piisavalt küps fotostuudio loomiseks. «Üha enam tahetakse korralikke fotosid – eriti just lastest.»

Selle aasta aprillis alustas ta sobilike ruumide otsimist, käies läbi erinevaid kohti. Mai alguseks leidis Kullamaa endale pesa Vabaduse 2/4 kolmandal korrusel. Sobiva ruumi leidmine oli omaette töö, kuid lisaks tuli juurde hulgaliselt õhtuid, mis möödusid stuudiot ette valmistades. Nagu Kullamaa ise kirjeldab, sai tol perioodil vabu õhtuid ühe käe sõrmedel kokku lugeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles