Valgas võtsid mõõtu naiskodukaitsjad üle Eesti

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga ringkonna esindusse kuulusid Geiri Sperling (tagareas vasakult), Margit Kolju, Jane Pang, Lilian Salu, ees Kristina Svirskaja ja Marje Oja.
Valga ringkonna esindusse kuulusid Geiri Sperling (tagareas vasakult), Margit Kolju, Jane Pang, Lilian Salu, ees Kristina Svirskaja ja Marje Oja. Foto: Tiina Lall / Naiskodukaitse

Valga Priimetsa koolis ja Pedeli jõe ümbruses said 20.–21. augustil teoks kolmandad Naiskodukaitse vabariiklikud spordivõistlused. Osa võttis 14 ringkonda üle Eesti, andis teada Valga jaoskonna aseesinaine Tiina Lall.

Võisteldi pendelteatejooksus, vibulaskmises, rahvastepallis, hoota kaugushüppes, granaadiviskes, mälumängus ja kontrollpunktidega teatevõistluses. Üldarvestuses saavutas esikoha Järva ringkond, kes sai enda kätte ka rändkarika. Teiseks tuli Valga ning kolmandaks Põlva ringkond.

«Kahel päeval oli ilus ilm nagu tellitud. Naiskodukaitsjad tõid päikese pilve tagant välja ja ajasid sügist meenutava ilma eemale. Selle kahe päeva jooksul said naised end proovile panna ja tundma õppida oma meeskonnakaaslaste varjatud andeid – kes hiilgas tarkusega mälumängus, kes näitas oma osavust ja kiireid jalgu,» rääkis Lall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles