Kõige kangemad pritsumehed tulevad Tõrva komandost

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva komandole tulid võistluselt kõige säravamad kohad. Esikolmikusse jõudsid Tõrvat esindanud Rõngu vabatahtlik Mihkel Luht (vasakult), Tõrva komandopealik Alor Kasepõld ja Tõrva komando meeskonnavanem Kristjan Mikk.
Tõrva komandole tulid võistluselt kõige säravamad kohad. Esikolmikusse jõudsid Tõrvat esindanud Rõngu vabatahtlik Mihkel Luht (vasakult), Tõrva komandopealik Alor Kasepõld ja Tõrva komando meeskonnavanem Kristjan Mikk. Foto: Martti Parve / päästeamet

Juba neljandat korda Eesti kõige sitkemaks pritsumeheks osutunud Alor Kasepõld tõdes pärast võistlust, et võit lihtsalt ei tulnud.

Tõrva komandopealiku võiduga lõppenud võistlus «Pritsumees 2016» leidis aset Tallinna lähistel Valklas. Tegu polnud Kasepõllu esimese triumfiga sellel päästjate jõuproovil: võidud noppis ta ka aastatel 2012, 2013 ja 2014.

Selle aasta parima pritsumehe tiitli värske omanik võttis katsumuse kokku sõnaga «raske».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles