Veebruari horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanadel roomlastel oli febua-nimeline püha, sealt sai ka kuu nime. 19. veebruarini on Päike Veevalajas, mille juhtplaneet üllatusi ja ootamatusi soosiv Uraan. Babüloonias tähendas veebruar kuiva ja kõleda Kaljukitse aja lõppu, Veevalaja tõi sademed.

Tänavu liiguvad selles päikesemärgis veel Merkuur ja esialgu ka Marss. Ja muidugi Neptuun. Veebruar on jaanuarist pisut harmoonilisem ja rahulikum kuu. 19. veebruaril siseneb Päike Kaladesse. Algab viimane talvekuu.

Jäär
Kuu algab paljude probleemidega, paraku pole neile kiiret lahendust leida. Alles pärast 6. veebruari suudate tekkinud vastuolud kõrvaldada. Teisel kümmepäevakul on rahaliselt soodsam aeg, ent see nõuab tegutsemist kollektiivis.

Sõnn
Mõneti ebamugav algus: vanad kohustused ei luba tulevikule mõtelda. Rahaliselt paljulubav on 15.—26. veebruar. Sel ajal saate ülemustele ja kolleegidele oma andekust ja võimeid näidata.

Kaksikud
Soodne aeg vaimse töö tegijatele ja suhtlemiseks välismaalastega. Olete eesmärgikindlad, kuid majandusprobleemide lahendamisel üsna abitu. Teeb muret, aga kuu lõpupoole saate kuidagi hakkama.

Vähk
Alguses on pealehakkamist vähe. Hiljem olete liiga närviline, et koostöö laabuks. Nii võiks veebruari esimesel poolel tähtsate otsuste tegemise edasi lükata, sest alles pärast 17. veebruari olete meeldiv partner. Kuid ärgem unustagem – see aeg sillutab tee tulevikku!

Lõvi
Veebruari algus tõotab meeldivat aega – suhtlemine on elav, majanduslik tulu kasvab. Ja mis kõige tähtsam – tulemused selguvad kohe. Uus arengufaas on alanud, ent kuu viimastel päevadel on täitmata kohustused ja lõpetamata suhted takistuseks ja nõuavad kulutusi.

Neitsi
Kuu esimene pool pole kiita: jõudu ja pealehakkamist on vähe, põhjus võib olla ka muutlik tervis, perekonna- või töösuhted. Veebruari teine pool korvab aga kõik – leiate mõistjaid ja toetajaid, vabad-vallalised uue armastuse. Hea võimalus ka õpinguid alustada.

Kaalud
Igatsused ja täitmata jäänud unistused võivad kuu esimesed päevad rikkuda. Romantikavajadused, soov leida uusi sõpru – see aga pole kerge. Õnneks teie veetlevus ja tarkus tõmbab nad peagi ligi. Võimalik on ka loteriivõit. Kuu viimasel viispäevakul püüdke ülemustega hästi läbi saada.

Skorpion
Veebruari esimesed päevad võivad tekitada konflikte, inimesed tunduvad ebasõbralikud. Rahu – paremaks läheb! Teie tublidus paistab silma. Kuu teisel poolel ka head organiseerimisvõimed ja veenmisoskus. Hea aeg armastada ja abielluda. Veebruari teisel poolel sündinud lapsed on terved ja tugevad.

Ambur
Üks vana tõde: kui teil pole kindlat eesmärki, siis on teistel teid raske mõista. Oskar Luts on ütelnud, et siia-sinna karglemisest jäävad jänese jäljed maha. Veebruaris tuleb teil oma tee leida, vähemalt kindlustab see majandusliku tõusu. Kuu viimasel viispäevakul jälgige tervist.

Kaljukits
Paljud kaebavad tervisehädade üle, samal ajal tuleb aga täita rutiinseid kohustusi ja maksta võlgu. See võib tekitada konflikte ja arusaamatusi. Õnneks need pingepäevad mööduvad, enesekindlus kuu teisel kümmepäevakul aitab Kaljukitsel täita kõik vajalikud kohustused. Kuu lõpp on juba igati soodne, maine on taastumas, enesetunne paraneb.

Veevalaja
Kuu alguses läheb kõik tõusujoones. Tööpostil olete edukas, takistuseks võib saada üksnes teie liigne emotsionaalsus. Kuu lõpupäevadel plaanitsete juba suuremaid oste.

Kalad
Esimesel kümmepäevakul olete kuidagi kahtlev ja kohmetu, vajate nõuandjat, et vigu vältida. Ka jätab enesetunne soovida. Teisel kümmepäevakul energiatase tõuseb, kõik laabub. Vaist on tugev, partnerite valikul te ei eksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles