Veevärk sai uue juhi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevärgi uus juht Aado Altmets
Veevärgi uus juht Aado Altmets Foto: Monika Otrokova

ASi Otepää Veevärk juhib 15. augustist senine Otepää vallavalitsuse arendusnõunik Aado Altmets. Eelmine juhataja Enn Sepma jätkab Otepää Veevärgis vee- ja kanalisatsiooniosakonna juhatajana, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Altmets on lõpetanud Tallinna 1. keskkooli (praegune Gustav Adolfi gümnaasium) ja 1995. aastal Tartu Ülikooli ajaloo eriala. Ta on töötanud haridusministeeriumis ministeeriumi Tallinnast Tartusse üleviimise projektijuhina, OÜs Hendrikson & Ko ning viimastel aastatel konsultandina eri valdkondades.

Aado Altmets on teinud projekte ka Valgamaal: Barclay de Tolly mausoleumi külastuskeskuse arendamine, projektid Sangastes, Tõllistes ja Tõrvas. Otepää vallavalitsuses on Altmets töötanud 2014. aasta detsembrist ning praegu jätkab seal 0,2 koormusega.

Altmetsa sõnul on suurim lähiaastate projekt Otepää kesklinna küttemajanduse uuendamine: ees seisab soojatorustike ja katlamaja uuendamine. Kavas on kaasata investeeringutesse võimalusel veel saada olevaid Euroopa Liidu toetusi.

«Tahame tõsta teenuse taset kõikidel meie praegustel tegevusaladel: vähem rikkeid, ühtlane kvaliteet, kiire reageerimine probleemidele. Samuti võiks elanikud ja vald ettevõttelt saada senisest rohkem kommunaalteenuseid, ka näiteks hoonesiseste tööde või tänavate korrashoiu osas,» ütles Otepää Veevärgi juhataja Aado Altmets.

AS Otepää Veevärk on moodustatud 1997 aastal. Aktsiad kuuluvad 100% Otepää vallavalitsusele. Aktsiaseltsi põhitegevusalad on vee- ja kanalisatsioonimajandus ning soojamajandus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles