Eesti vanim politseimaja avas taas uksed

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi lõikasid läbi Tõrva piirkonnapolitseinik ja konstaablijaoskonna pikaaegne juht Aleksander Zemskov (vasakult), siseminister Hanno Pevkur, politseiprefekt Tarmo Kohv ja Tõrva linnapea Maido Ruusmann.
Lindi lõikasid läbi Tõrva piirkonnapolitseinik ja konstaablijaoskonna pikaaegne juht Aleksander Zemskov (vasakult), siseminister Hanno Pevkur, politseiprefekt Tarmo Kohv ja Tõrva linnapea Maido Ruusmann. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile kogunes Tõrva hulk politseiametnikke, linna- ja vallajuhte ning siseminister, et pidulikult avada täielikult uuendatud politseimaja.

Nagu rõhutas siseminister Hanno Pevkur, on Tõrvas Veski tänaval asuv konstaablijaoskond vanim siiani tegutsev politseimaja Eestis, tähistades kolme aasta pärast oma saja aasta juubelit. «Tõrval on olnud head juhid, kes otsustanud selle maja juubeliks renoveerida,» ütles minister. Ta kinnitas, et tegemist on piirkonnale olulise asutusega, mis hoolimata aeg-ajalt liikunud kuulujuttudest kuhugi ei kao.

 «Soovin maja asukatele, et teil oleks siin hea läbisaamine ning enam ei peaks istuma sõna otseses mõttes pommi all,» rääkis Pevkur. Sel moel vihjas ta sellele, et suvel sama maja pööningult remondi käigus Teisest maailmasõjast pärit lõhkemata miin avastati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles