Naisjuunioride sprindi maailmameistriks tuli ukrainlanna

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää suvebiatloni MM.
Otepää suvebiatloni MM. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Otepääl Tehvandil peetavatel suvebiatloni maailmameistrivõistluste naisjuunioride sprindis sai esikoha ukrainlanna Anastasiya Merkushina, napi teise koha sai poolatar Kinga Mitoraj ning kolmandaks tuli venelanna Natalia Reztsova.

Täna hommikul 7,5 kilomeetri pikkusel sprindidisantsil puhtalt lasknud Anastasiya Merkushina läbis raja ajaga 22:59.1. Teise koha omanik, Kinga Mitoraj pidi võtjale alla vanduma 2,5 sekundiga ning kaks trahviringi teinud ja kolmandaks jäänud venelanna Natalia Gerbulova kaotas võitjale 26,2 sekundit.

Parima eestlasena lõpetas ühel trahviringil käinud Regina Oja, kes sõitis välja 20. positsiooni. “Kindlasti oli täna parem sõit kui eile, aga siit on veel pikk maa minna, et paremaks ja kiiremaks saada,” ütles Oja ajakirjanikele. “Aga kokkuvõttes sain oma ära tehtud. Lasketiirus olid olud ilmselgelt raskemad kui eile. Tiirus tuli ikka nokitseda, mõelda ja vaadata,” lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles