Galerii: meeste sprindi kuld läks Slovakkiasse

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepääl jätkuvatel suvebiatloni maailmameistrivõistlustel sai meeste 10km sprindis võidu Slovakkiast pärit Martin Otcenas. Parim eestlane oli kuuenda koha saanud Kalev Ermits.

Ühel trahviringil käinud slovakk läbis distanti ajaga 26:14.9. “Tegemist on minu neljanda suvebiatloni tiitlivõistluste medaliga,” lausus Otcenas. “Füüsiliselt tundsin, et ei ole kõige paremas vormis, aga täna sai määravaks lasketiir ja seal läks mul enda arvates hästi,” lisas ta. Slovakk loodab, et suvine hea vorm kandub ka talve. “Mul on hea meel, et suvine ettevalmistus on õnnestunud hästi ja ma annan endast kõik, et see kajastuks ka talve,” ütles Otcenas.

Võitjale 34,3 sekundiga kaotanud Lukas Kristejn (26:49,2; +34,3; 1+1) sai kaela hõbemedali. “Olen väga üllatunud, et tõusin kahe trahviringiga poodiumile“ lausus rajal head kiirust näidanud tšehh. Kolmandale kohale võitles ennast ühel trahviringil käinud venelane Sergey Klyachin (26:53.0; +38,1; 0+1). “Käin siin palju treenimas ja tunnen raja igat kurvi,” lausus Klyachin, kes osales Otepää suvebiatloni MMil ka 2007. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles