Suvebiatloni viimase kulla sai kaela ukrainalane

, võistluste kommunikatsioonijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää suvebiatloni MM.
Otepää suvebiatloni MM. Foto: Ardi Truija

Otepääl peetavatele suvebiatloni maailmameistrivõistlustele pandi punkt meesjuunioride jälitussõiduga. Eilsel sprindidistantsil kulla võitnud Anton Myhda tõusis poodiumi kõige kõrgemale astmele ka tänases jälitussõidus.

Ühel trahviringil käinud ukrainlane läbis 12.5 km distantsi ajaga 35.06,6. “Sain lasketiirus hästi hakkama,“ lausus Myhda. “Olin tiirus väga keskendunud ja vaimselt tänaseks sõiduks valmis. Teadsin, et konkurendid on mulle väga lähedal ja see pani rohkem pingutama,” lisas ta.

Teisena rajale läinud Jan Burian (35.14,1; +7,5; 1+1+1+1) lõpetas võitjast 7,5 sekundit hiljem ja sai kaela hõbemedali. “Mul on kahju, et ei suutnud lasketiirus täna paremat tulemust näidata,” lausus neljal trahviringil käinud tšehh. “Rajal tundsin ennast aga väga hästi ja kokkuvõttes on hõbemedal ka hea saavutus,” lisas ta. Pronksi sai kaela eilsel sprindidistantsil viiendat aega näidanud ukrainlane Maksym Ivko (36.00,9; +54,3; 1+0+3+0).

Eestlastest parimana lõpetanud Tarvi Sikk (39.24,8; +4.18,2; 3+0+3+1) kaotas võitjale 4 minutit ja 18,2 sekundit ja sai kokkuvõttes kõrge 14. koha. 32. positsioonil lõpetanud Robert Heldna (42.03,4; +6.56,8; 3+2+1+2) sõnul oli tänane võistlus raske nii füüsiliselt kui ka vaimselt. “Võistlus algas hästi ja jõudsin ennast rajal realiseerida,” lausus Heldna. “Pärast esimest lasketiiru läks aga raskeks ja siis ei suutnud ennast enam kokku võtta,” sõnas kaheksal trahviringil käinud Heldna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles