Kolmas meistritiitel rändas Viljandisse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidu viis Viljandisse Kaja Tomson.
Võidu viis Viljandisse Kaja Tomson. Foto: Tarmo Pikk / Tartu Mõttemängude Klubi

Reedel, 26. augustil selgus Annimatsi kämpingus arvult kolmas Otepää pokkerimeister. Triobeti ning Tartu mõttemängude klubi koostöös korraldatud 25eurose sisseostuga No Limit Holdem turniiri võitis Kaja Tomson Viljandist.

Üle kümne tunni väldanud pokkerivõistluse lõpplahenduseni jõuti alles laupäeva hommikul, mil selgus turniiri esikolmik. Lisaks Tomsonile jõudsid poodiumile ka tunamullune Tartumaa meister Keithi Valli ning kohalik pokkerientusiast Martin Raid.

Otsustavates jaotustes jooksid kõige paremini Tomsoni kaardid, tuues talle hinnatud tiitlivõidu ning 330eurose auhinnaraha. Viimase käe 2outeriga kaotanud Raid teenis 220 ning kolmandaks tulnud Valli 140 eurot.

«See on esimene kord, mil Otepää meistritiitel läks külalisvõistlejale. Eelmisel aastal triumfeeris Agris Saarva ning tunamullu Mirko Raid – mõlemad kohalikud harrastajad,» mäletas Tartu mõttemängude klubi juht Tarmo Pikk.

«Kuna tegemist oli lahtiste meistrivõistlustega, võis 44 osaleja seas kohata mängijaid Tallinnast Valgani ja Pärnust Rakvereni. Erilist heameelt tekitas aga asjaolu, et võistlejate arv on iga aastaga kümne võrra tõusnud – 2014. aastal püüdis Otepää meistritiitlit 24, möödunud suvel aga 34 mängijat,» märkis Pikk.

Tuntuimatest tegijatest olid tema sõnul näiteks kohal nimekas pokkeriproff Ott Jaakson, mullune Eesti meistrivõistluste põhiturniiri finalist Tarmo Mõttus ning Eesti pokkerirahva üldine lemmik Mati Pirn.

«Sarnaselt eelmistele aastatele järgnesid Otepää meistrivõistlustele iga-aastased pubipokkeri suvepäevad, mille sihtgruppi kuuluvad kõik aktiivsed harrastajad üle Eesti,» jätkas Pikk. Ta lisas, et kuigi pubipokker on peamiselt meelelahutusliku suunitlusega, on selle harrastajate seast võrsunud mitme linna ja maakonna meistreid ning kõige paremad pubimängijad on teinud tegusid ka suurtel rahvusvahelistel turniiridel.

«Ainuüksi sel suvel selgitasime regiooni parimaid pokkerimängijaid viies linnas: Otepääl, Haapsalus, Kuressaares, Tõrvas ja Karksi-Nuias,» kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget, lubades tulevikus nii uusi turniire kui ka päris uusi sihtkohti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles