Õppeaasta alguses veel koolijuhte vajaka

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni, kuni Puka keskkoolile ei ole leitud sobivad direktorit, on koolijuhi ülesanded Liidia Saarmanni õlul.
Seni, kuni Puka keskkoolile ei ole leitud sobivad direktorit, on koolijuhi ülesanded Liidia Saarmanni õlul. Foto: arhiiv

Valgamaa koolidest kolm olid suvel uue koolijuhi otsingul. Kui ühel koolil on uud direktor juba ametis ja teinegi on juba lõpusirge alguses, siis Puka valla koolidega ei ole asi kaugeltki lihtne.

Koolijuhte otsiti nii Lüllemäe põhikoolile, Õru lasteaiale-algkoolile kui Puka keskkoolile ja Aakre lasteaiale-algkoolile – viimasele kahele ühist direktorit.

Lüllemäe põhikoolile juhi leidmiseks korraldatud konkurss oli edukas – selle tulemusel valiti kümne kandidaadi seast välja siiani Harjumaal õpetajana töötanud Jana Tiits. Temal varasemast ajast kooli juhtimise kogemust ei ole, küll aga on tal koolikorralduse eriala magistrikraad Tartu Ülikoolist. Seetõttu leidis komisjon kandidaadi tausta tugeva olevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles