Reform ähvardab jõustuda vastuseisust hoolimata

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk kohalikke ettevõtjaid soovib, et Valga ARK jätkaks täies mahus ja täistööajaga riigiteenuse pakkumist. Samuti soovitakse, et kohapeal säiliks riikliku sõidueksami sooritamise võimalus.
Hulk kohalikke ettevõtjaid soovib, et Valga ARK jätkaks täies mahus ja täistööajaga riigiteenuse pakkumist. Samuti soovitakse, et kohapeal säiliks riikliku sõidueksami sooritamise võimalus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Veel hiljaaegu ähvardas maanteeameti Valga bürood sulgemine. Nüüd on amet teatanud, et büroo jääb lahti kolmel päeval nädalas. See ei ole paljude arvates aga kaugeltki piisav.

Näiteks nõuab konkreetsemat tegutsemist kohalikelt juhtfiguuridelt ettevõtja Allain Karuse. «Rõõm on lugeda Õhtulehest ja kuulda televisioonist, kuidas Rapla rahvas eesotsas omavalitsusjuhtidega võitlevad Rapla ARKi allesjäämise eest täismahus teenustega.»

Ettevõtja tõdes, et Valgamaalasest on olnud küll võimalik lugeda Sangaste vallavanema Kaido Tambergi, Valga linnapea Kalev Härgi ja riigikogulase Helir-Valdor Seederi arvamuslugu. Tema hinnangul aga jutust ei piisa ja nii soovib ta teada, mida reaalset on kohalikud poliitikud teinud, et Valga ARK jätkaks täies mahus ja täistööajaga riigiteenuse pakkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles