Tõrva mehed jõudsid esikolmikusse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvat esindas teiste seas kohaliku päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes olnud edukas paljudel võistlustel.
Tõrvat esindas teiste seas kohaliku päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes olnud edukas paljudel võistlustel. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Eile leidsid Pärnus aset Eesti meistrivõistlused tuletõrjespordis. Hoolimata tuulistest ilmaoludest ja vihmahoogudest pakkusid väga põnevat ja vaatemängulist päeva tuletõrjesportlased üle Eesti. Tõsi, sel korral rekordeid ei püstitatud, kuid pinget ja põnevust jätkus viimase stardini.

Osales ka Tõrva päästekomando esindus. «Tõrva meeskonda esindasid Kristjan Mikk, Mikk Palover, Timo Laks ja Alor Kasepõld,» täpsustas päästeameti Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais.

Eriti hästi läks Tõrva meestel 4 x 100 meetri teatejooksus, kus nad saavutasid kolmanda koha. Võitis Paide vabatahtliku tuletõrje seltsi meeskond, teine koht rändas Võrru. Naiste arvestuses sai ülinapi võidu Põhja päästekeskus, edastades Pärnu-Jaagupi ja Paide vabatahtliku tuletõrje seltsi naiskonda. Noorte arvestuses ei olnud sel korral vastast Põhja päästekeskuse noortele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles