Hommikune külaline ei äratanud usaldust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui metsas uitaja kutsumata majja tungib ja lahkumisega viivitab, tekitab see loomulikult kahtlusi. Tegutsema peab sisetundele tuginedes, paraku võib liigne usaldamine kätte maksta.
Kui metsas uitaja kutsumata majja tungib ja lahkumisega viivitab, tekitab see loomulikult kahtlusi. Tegutsema peab sisetundele tuginedes, paraku võib liigne usaldamine kätte maksta. Foto: Küllike Rooväli / Postimees / Scanpix

Kutsumata külaline Koikküla metsatalus sundis perenaist oma kahtlustäratava käitumise ja pealetükkiva olekuga ettevaatusele ja ajendas juhtumist politseid teavitama.

«29. augustil kella 10.10 ajal sisenes Taheva vallas Koikkülas meie metsatallu koputamata üks naisterahvas. Istusime just hommikul söögilauas: kaks väikest poissi ja ema. Nägin küll silmanurgast, et keegi läks hoovi poolt aknast mööda, aga kuna mees oli kahe sõbraga kalal, arvasin, et nad on juba tagasi ning ei pööranud sellele erilist tähelepanu. Pealegi ei kuulnud ma ka koera haukumas,« rääkis naine.

Korraga tõmmatud uks lahti. «Võõras naine astus kööki sisse, tõmbas ukse selja tagant kinni ja hakkas vene keeles rääkima. Väitis end olevat eksinud seeneline. Küsis, kuhu jääb Läti ja ütles, et on Apest, mis jääb meist ikka pea 40–50 kilomeetrit eemale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles