Juubel toob Valka auväärseid külalisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Jaani kiriku koguduse jutlustaja Margus Suve sõnul kestavad juubelipidustused mitu päeva ja neid jagub mitmele poole linna. Näiteks on kavas kiriku pastoraadi juurde Laial tänaval istutada õunapuu.
Valga Jaani kiriku koguduse jutlustaja Margus Suve sõnul kestavad juubelipidustused mitu päeva ja neid jagub mitmele poole linna. Näiteks on kavas kiriku pastoraadi juurde Laial tänaval istutada õunapuu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ülehomme täitub 200 aastat Valga Jaani kiriku pühitsemisest. Juubelit tähistab EELK Valga Peetri-Luke kirikukogudus sõprade ja toetajate abil aukartustäratavale arvule vääriliselt.

Valga Jaani kiriku koguduse jutlustaja Margus Suve sõnul alustatakse tähistamist juba reede õhtul klassikakontserdiga, kus astuvad üles sopran Pille Lill ja orelikunstnik Tiia Tenno.

Laupäeval leiab aset juubelijumalateenistus, mille viivad läbi piiskop Joel Luhamets ning külalisvaimulikud, kes aastate jooksul Jaani kirikus teeninud ja pühakojaga seotud olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles