Töötukassa sõlmis koostööleppe akende ja uste tootjaga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Valgaski müügisalongi pidav Aknakoda OÜ juhatuse liige Rainer Aru allkirjastasid 31. augustil koostööleppe.

Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Metsa sõnul on Aknakoda OÜ pidevalt kasvav ja arenev ettevõte ning töötukassa usaldusväärne, uuendusmeelne ja avatud partner, kellega töötukassa näeb viljakandva koostöö jätkumist ka tulevikus.

«Oleme Aknakoja käekäiguga kursis selle loomisest peale. Nimelt andis töötukassa Aknakoja asutamiseks 2011. aastal ettevõtluse alustamise toetust ning edasine koostöö läks sealt juba sujuvalt edasi. Meie peamine koostöö on seisnud töötajate leidmisel tootmisesse ja kontorisse, olgu nendeks müügijuhid või tootmistöölised. Lisaks töövahendusele on Aknakoda OÜ õpetanud meie kliente välja tööpraktikal ja kasutanud palgatoetuse ja proovitöö teenust,» rääkis Mets.

Aknakoda OÜ on tootmisettevõte, mille põhitegevused on plastikakende ja uste tootmine ja müük. Aknad ja uksed valmivad Euroopa juhtiva Saksa profiilitootja Rehau materjalidest ja on varustatud Roto sulustega.

Klientide paremaks teenindamiseks on avatud müügisalongid Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres ja Valgas.

Aknakoda OÜs töötab praegu 30 inimest, nende hulgas müügiinimesed, laotöötajad, tootmistöölised, akende paigaldajad-viimistlejad. Edasimüüjaid ja alltöövõtjaid on kokku 22 inimest. Seega teeb Aknakoda OÜ kaubamärgi all tööd iga päev 52 inimest üle Eesti.

Sõlmitud lepe on töötukassa jaoks kahekümne kuues. Koostöölepete sõlmimist alustas töötukassa 2012. aastal ja eesmärk on jõuda koostöölepeteni kõigi põhivaldkondade suurte ettevõtetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles