Loodushariduse infopäev ootab huvilisi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks mitteformaalse loodushariduse andjatest Lõuna-Eestis on Pokumaa SA
Üks mitteformaalse loodushariduse andjatest Lõuna-Eestis on Pokumaa SA Foto: Nele Hendrikson

Keskkonnaamet korraldab septembri esimeses pooles maakonnakeskustes keskkonnahariduse infopäevad, kuhu on oodatud eelkõige haridusasutuste töötajad. Valgas toimub infopäev 13. septembril.

Keskkonnaamet kutsub infopäevadele kõiki keskkonnaharidusest huvitatuid - lasteaia-, algklasside- ja loodusainete õpetajaid, samuti koolijuhte, õppealajuhatajaid, klassijuhatajaid jt huvilisi. Maakonnakeskustes toimuvatel infopäevadel tutvustavad keskkonnahariduse edendajad võimalusi osaleda õpilastega keskkonnahariduslikes programmides, külastada looduskeskuseid ning kutsuda erinevaid spetsialiste koolidesse ja lasteaedadesse esinema.

Keskkonnahariduse infopäevad toimuvad 6. septembrist kuni 16. septembrini kõigis Eesti maakondades. Infopäevad on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. Täpsem info on kirjas iga maakonna infopäeva päevakavas.

Valgamaa keskkonnahariduse infopäev toimub Valga maavalitsuse I korruse suures saalis (Kesk tn 12). Mitteformaalse keskkonnahariduse teemadel räägivad Eesti Maaülikooli Võrtsjärve õppekeskuse juhataja Anu Metsar, Tartu Ülikooli Loodusmuuseumi ja botaanikaaia loodushariduse osakonna juhataja Reet Mägi, Pokumaa SA juhataja Nele Hendrikson, SA Keskonnainvesteeringute Keskuse Valgamaa esinduse projektispetsialist Terje Puudersell ja mitmed teised keskkonnaharidusega seotud tegijad.

Infopäevale saab registreeruda kuni 12. septembrini, lisainfot ürituse kohta saab küsida Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistilt Margit Turbilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles