Valga võitis kontrollkohtumise USA võistkonnaga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Meelis Kattai

Valga korvpallimeeskond mängis oma tänavuse hooaja esimese kontrollkohtumise USA-st saabunud meeskonnaga. BC Valga/Valka Maks ja Moorits alistas kontrollkohtumises meeskonna USA-st 88:86

Valga Spordi juhataja Meelis Kattai sõnul oli kohtumine tasavägine terve mängu jooksul, mõlemad meeskonnad tundusid väljakul veel üsna "toored", mis on ka mõistetav.

"On ju külalisvõistkond kombineeritud suvalistest mängijatest, kes soovivad saada lepinguid Euroopas ning seetõttu võib rääkida ka suhteliselt olematust kokkumängust. Samuti on meie meeskond veel nii-öelda "jõusaali treeningu etapis", mis tähendab, et pallitreeninguid on tehtud vähe ning peamine rõhk on füüsilisel ettevalmistusel," selgitas ta.

Vaatamata sellele oli Kattai hinnagul mäng põnev kuni lõpusekunditeni. "Elevust pakkus külalismeeskonna tsenter, kes oli väidetavalt 221 cm pikk, ja üliemotsionaalne treener." Kattai märkis, et viimasele võivad tänulikud olla Valga mängijad: just tema enesevalitsemise kaotusele viimastel sekunditel ja tehnilise vea saamisele oli võimalik Valga võistkonnal ette rebida ja saada kirja kahepunktiline võit 88:86.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles