Selgub volikogu viimane koosseis

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortevolikogu koosolek
Tõrva noortevolikogu koosolek Foto: Erakogu

Tänasest 30. septembrini on Tõrva linna noortel vanuses 14–26 eluaastat võimalik kandideerida Tõrva noortevolikogu 4. koosseisu.

«Need valimised on erilise tähendusega, sest see on viimane linna noortevolikogu koosseis. Selle koosseisu tähtsaimaks ülesandeks saab olema uue noortevolikogu loomise ettevalmistamisprotsessis osalemine ning kontakti loomine uue valla noortega, et loodava noortevolikogu alustamine oleks võimalikult sujuv,» rääkis Tõrva noortevolikogu valimiskomisjoni esimees Sirli Pippar.

Kandideerida saavad volikokku kõik Tõrva noored, kel huvi linna asjades kaasa rääkida, seista noorte huvide eest ning panustada oma nõu ja jõuga linna arengusse. Kuue tegutsemisaasta jooksul on noortevolikogu kaasa rääkinud eri arengukavade koostamisel ja teinud linnale ettepanekuid. Samuti on korraldatud üritusi ning pööratud tähelepanu murekohtadele ühiskonnas," lisas Pippar.

Kandideerimiseks tuleb täita avaldus, mis on leitav aadressilt valimised.torvanoored.ee ning saata see valimiskomisjoni meiliaadressile või anda valimiskomisjoni liikmete kätte. Samuti on avalduse blanketid Tõrva avatud noortekeskuses ja Tõrva gümnaasiumi õpilasesinduse ruumis.

30. septembriks selgub kandidaatide nimekiri ning oktoobri teises pooles on võimalus kõigil Tõrva linna noortel vanuses 14–26 eluaastat hääletada lemmikkandidaadi poolt. Valituks osutub 15 enim hääli saanud noort.

Valimisi viib läbi Tõrva noortevolikogu moodustatud valimiskomisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles