Arvamus: Nii palju susserdamist-vusserdamist

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Sinisalu
Urve Sinisalu Foto: Arhiiv/ Valgamaalane

Kui sain sünnipäevaõnnitluse endiselt töökaaslaselt, jäin mõttesse, miks ma nii kaua ei ole ajalehes kirjutanud. Saatsin tänusõna ja leidsin endamisi, et ju siis pole midagi meeldivat või hinge kipitama panevat vahepeal juhtunud, et arvuti juurde oleksin tõtanud. Aga nüüd ju on!

Juba mitu kuud käib niinimetatud presidendiralli, millel kaasalöömist ei saa küll ühelegi kodanikule pahaks panna. Räägitagu kui palju tahes sellest, et parlamentaarses riigis ei ole presidendil mingit võimu, on tal ikkagi märgiline tähendus, esindusfunktsioonist ja suunavast sõnast alates. Niisiis rallile!

Astusime oma perega sellele juba siis, kui abikaasaga arutasime enne Riigikogu voorusid, kas võitjaks tuleb Eiki Nestor või Siim Kallas. Leidsime ka diilitegemise teema: kui Kallas võidab, ostame oma perele uue pesukuivatuskapi, kuhu riideid kuivama saab riputada; kui Nestor, siis tsentrifuugiga kuivati. See viimane langes juba esimeses voorus ära, teine püsib veel küsimärgina õhus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles