Uued õpetajad kavatsevad tööle jääda pikemaks ajaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muusikakoolis täienes pedagoogide pere kahe õpetaja võrra. Viiuliõpetajana asus tööle valgalane, kooli vilistlane Jelizaveta Saimra (paremal), muusikalugu ning solfedžot hakkab õpetama Mulgimaa juurtega Piret Veevo.
Valga muusikakoolis täienes pedagoogide pere kahe õpetaja võrra. Viiuliõpetajana asus tööle valgalane, kooli vilistlane Jelizaveta Saimra (paremal), muusikalugu ning solfedžot hakkab õpetama Mulgimaa juurtega Piret Veevo. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga muusikakooli perre lisandus uuest õppeaastast kaks uut õpetajat.

Üheksateistkümneaastane valgalane Jelizaveta Saimra hakkab muusikakoolis õpetama viiulit. Venemaal sündinud ja kolmeaastasena koos perega Eestisse elama asunud Jelizaveta on pärit eesti-vene segaperekonnast ning räägib eesti keelt hästi. Esmalt elas pere Tallinnas, kuid nüüd juba kümmekond aastat Valgas.

«Vanematele meeldis Valga, siin on turvaline elada ja mugav lapsi kasvatada. Kuna vanematel oli siin palju sõpru, kolisimegi pealinnast Valka,» meenutas neiu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles