Otepää koalitsioon tõrjub opositsiooni süüdistusi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rollid on vahetunud. Varem süüdistas Otepää praegune koalitsioon nüüdseks endist volikogu esimeest Kuldar Veeret (vasakul) lubamatus käitumises. Nüüd on süüdistajaks teine pool, kes muu hulgas välja toonud, et uus võimuliit tekitas oma liikmele Enn Sepmale (paremal) mugava äraolemise Otepää Veevärgis.
Rollid on vahetunud. Varem süüdistas Otepää praegune koalitsioon nüüdseks endist volikogu esimeest Kuldar Veeret (vasakul) lubamatus käitumises. Nüüd on süüdistajaks teine pool, kes muu hulgas välja toonud, et uus võimuliit tekitas oma liikmele Enn Sepmale (paremal) mugava äraolemise Otepää Veevärgis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valimisliit Otepää Kodanik süüdistab Otepää võimuliitu enda liikmete hüvedele keskendumises ja selgitustest hoidumises. Vastaspool süüdistustega ei nõustu.

Otepää Kodaniku avalduse järgi pandi Otepää Veevärgi uus juht Aado Altmets asutuse etteotsa vaid formaalselt. Endisele juhile ja võimuliidu liikmele Enn Sepmale tekitati nende hinnangul mugav, vastutuseta ametikoht vee- ja kanalisatsiooniosakonna juhatajana, seda ilma igasuguse konkursita.

Nii Sepma ise, vallavolikogu esimees Siim Kalda kui veevärgi nõukogu esimees Jaanus Barkala lükkasid selle kategooriliselt ümber. «See on sulaselge vale levitamine,» ütles Kalda, kelle sõnul töötas Sepma varem nii vee- ja kanalisatsiooniosakonna juhataja kui asutuse juhina. Nüüdsest jätkab ta vaid esimeses rollis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles